Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak Yöresel Ürün İndirim Kampanyası kapsamında, İlimizdeki tüm esnaf ve vatandaşlarımızın 01/11/2018 ile 30/04/2019 tarihleri arasında 6 ay süreyle faydalanabileceği Afyon’umuzun meşhur ve Türkiye çapında tanınmış yöresel ürünleri olan Sucuk, Lokum, Haşhaş ve Leblebi gönderilerine, PTT Kargo olarak yüzde 30 indirim uygulanacaktır.

 

PTT olarak; günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; değişim, dönüşüm ve gelişime uygun, yenilikçi bir anlayışla hizmetlerimizi Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte, bu kampanya ile Ülkemiz ve İlimiz ekonomisine katkı sunmayı amaçlamaktayız.

Bu kapsamda; Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak yöresel ülkemiz çapında tanınmış ürünlerimiz olan Sucuk, Lokum, Haşhaş ve Leblebi’ nin tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile söz konusu yöresel ürünlerimizi göndermek isteyen vatandaşlarımız, kargo ücretlerinde İlimize özel olarak 01/11/2018 – 30/04/2019 tarihleri arasında 6 ay süreyle adı geçen ürünlerimizin gönderiminde %30 indirim uygulanacaktır.

 

Bununla birlikte Dünyada gelişen ticarette; E- ticaretin payını hızla arttığından, İlimizde faaliyette bulunan tüm Esnaf ve Kobilerimizi E-Ticaret anlamında Milli ve yerli kuruluşumuz olan (e-Ptt Avm) de tedarikçi olarak mağaza açmaya, ürünlerini tüm Türkiye ve dünya çapında satışa sunmaya davet ediyoruz.

 

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak ilimiz ekonomisine katkıda bulunmaya, gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

MEHMET ÖRSDEMİR

AFYONKARAHİSAR PTT BAŞMÜDÜRÜ