Zafer Kalkınma Ajansı’nın ikinci mali destek programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyen ZEKA Genel Sekteri Yılmaz Özmen, bölge aktörlerine, ‘nitelikli ve kaliteli projeler’ üretmeleri çağrısında ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Zafer Kalkınma Ajansı’nın ikinci mali destek programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyen ZEKA Genel Sekteri Yılmaz Özmen, bölge aktörlerine, ‘nitelikli ve kaliteli projeler’ üretmeleri çağrısında bulundu. Ajansın, ‘projelere’ destek verdiğine dikkat çeken Özmen, “İllere, kurumlara veya şahıslara değil, projelere destek veriyoruz” dedi.
Zafer Kalkınma Ajansı’nın dün Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlediği ‘Doğrudan Faaliyet Desteği Tanıtım Toplantısı’ öncesinde, ATSO Meclis Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen ZEKA Genel Sekteri Yılmaz Özmen, önemli açıklamalarda bulundu. Ajansın ilk mali destek programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreter Özmen, program kapsamından Afyonkarahisar’ın 18 projesine doğrudan destek verildiğini hatırlatarak, bu sayının Afyonkarahisar için tatmin edici bir sonuç olması temennisinde bulundu.
“NİTELİKLİ VE KALİTELİ PROJELER İSTİYORUZ”
Mali destek programlarında, ajansa sunulan projelerin kalite ve niteliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Özmen, ajansın 950 bin TL bütçeli ikinci mali destek programından yararlanmak isteyen bölge aktörlerine, ‘nitelikli ve kaliteli projeler’ üretmeleri çağrısında bulundu. Ajansın, hiçbir şekilde ne illere, ne kurumlara ne de şahıslara destek vermediğine değinen Özmen, nitelikli, kaliteli ve bölge ihtiyaçları doğrultusunda düzgün tanımlanmış projelere destek verildiğini ifade etti. Özmen, ZEKA’nın proje yazma konusunda bölge aktörlerine destek olmaya devam edeceğini söyledi.