​​​​​​​Her Bayram, ilçe ilçe ziyaret ederek hemşehrilerimle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşardım. Salgın yüzünden maalesef bu bayramda kardeşlerimi gönül selamıyla selamlayabiliyoruz. Bütün hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en samimi duygularımla tebrik ediyorum.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ PROF. DR. VEYSEL EROĞLU'NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI



Her Bayram, ilçe ilçe ziyaret ederek hemşehrilerimle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşardım. Salgın yüzünden maalesef bu bayramda kardeşlerimi gönül selamıyla selamlayabiliyoruz. Bütün hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en samimi duygularımla tebrik ediyorum.

Bayramın; barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir Dünyanın inşasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nı daha geride bıraktık. Bizleri, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum.

Ramazan’da Kazandığımız Güzel Hasletleri Bütün Hayatımıza Yaymalıyız…

Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramı'na ulaştık. Bayram, bir ay boyunca iyilik, ibadet ve tefekkürle kendini her yönüyle eğiten müminlere ramazanın en güzel hediyesidir.

Ramazan ayında elde edilen kazanımların, bayram sonrasında da devam ettirilerek rahmet ve bereket ikliminin sürdürülmesi çok önemlidir.

Bu Bayramda Evimizde Kalalım, Tedbirlere Riayet Edelim…

Bu sene malum olduğu üzere korona virüs sebebiyle farklı bir Ramazan-ı Şerifi yaşadık. Belki sevdiklerimizle birlikte iftarlar yapamadık, kardeşlerimizle omuz omuza teravih namazları kılamadık, mukabelelerde buluşamadık ama Ramazan-ı şerifin o muhteşem manevi iklimi her zerremize kadar bizi sardı ve gönül bağlarıyla bizi birbirimize bağladı.

Şimdi ise yine farklı bir bayram yaşıyoruz. Evlerimizden çıkmadan, sevdiklerimizle beraber olamayacağımız bir bayram olacak. Daha önce hiç yaşamadığımız farklı bir bayram. Ama kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için bu fedakârlığı yapmamız gerekiyor.

Bütün vatandaşlarımızın alınan bu tedbirlere riayet etmesi toplum sağlığı için büyük önem arz etmektedir. 26 Mayıs gece 24.00’e kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağına bütün hemşehrilerimizin uymaları gerekmektedir.

İnşallah alınan bu tedbirlere riayet ettiğimiz sürece virüsü yenmemiz ve sevdiklerimizle bir ve beraber olmamız daha çabuk olacaktır.

Biliyoruz ki bayramlar, bizleri fıtratımızla buluşturan, hayatın sekinet ve huzura dönüştüğü, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma günleridir. Bu bayramda sevdiklerimizi telefonla arayalım. Büyüklerimizi, anne ve babamızı, akrabalarımızı, komşularımızı, hasta ve yaşlılarımızı telefonla arayalım ve onların hal ve hatırlarını soralım.

Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hakim olduğu bir Dünyanın inşasına vesile olması, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı gönülden tebrik ediyorum.

 

Prof. Dr. Veysel EROĞLU