Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Karakaya ve polis memurlarından oluşan bir heyet Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Karakaya kendilerini kabulü nedeniyle Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ederken Türk Polis teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirtiler.

Çocuklarımızın ağlamaması, ülkemizin birlik ve huzurunun devamı ile bayrağımızın gönderden inmemesi için polislerimizin ailelerinden ayrı kalarak kahramanca ve fedakarca görev yaptıklarını kaydeden Vali Mustafa Tutulmaz; “Vatandaşlarımızın, can ve mal emniyetinin korunmasında, huzur ve güven ortamını tesis etme ve suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet dilerken, gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.

Ziyaret Vali Mustafa Tutulmaz tarafından emniyet mensuplarına kitap hediye etmesiyle ve akabinde çekilen anı fotoğrafıyla sona erdi.