AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları ilçe, belde ve köylerdeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayları ilçe, belde ve köylerdeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapı kapı gezen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen aday adayları yoğun bir teveccüh ile karşılaşıyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay AK Parti’den aday adaylığının ciddi bir fedakarlık olduğunu söyledi. Uluçay “İki kurşun için ortalığı velveleye verenler PKK’nın 40 bin şehide sıktığı kurşunlar için niye sessiz?” diye sordu.  

AK Parti’nin milletvekilli aday adayları sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Kimi ilçesinde, kimi de beldesinde seçim bürosu açarken, bazısı da gerek esnaf, gerek STK ve gerekse vatandaşlarımı ziyaretlere devam ediyor.  

“AK Parti’den aday adaylığı ciddi bir fedakarlıktır” 

Ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay “AK Partide aday adaylık başvurularının diğer partilere bakıldığında, en büyük rakip olarak görülen ana muhalefet partisinden bile 4 katından fazla olduğunu söyledi. Bu netice, halkımızın AK Partiye olan teveccühünün açık bir göstergesidir. Aslında bu konu bir teveccüh vesilesi olmakla birlikte, tarafını da belli etme konusudur. Aslında AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak Türkiye ile ilgili vizyonunuzu da belirtmiş oluyorsunuz. Bunun anlamı da şudur; Eğer teşkilatım bana bir görev ve sorumluluk verirse, ben hem teşkilatım adına, hem hükümetim adına, hem ülkem adına kendimi adıyorum. Bu, aynı zamanda ciddi bir fedakarlık demektir" dedi.  

“İki kurşun ortalığı velveleye verenler PKK’nın 40 bin şehide sıktığı kurşunlar için niye sessiz?” 

Uluçay açıklamasında “Bugün baraj altında kalmış olan birilerinin parti binasına yanlışlıkla isabet eden iki kurşun için TBMM’de şovanist hareketlerle ülkeyi ayağa kaldırması, son çırpınışlarını gösteriyor. Aynı zat, acaba 40 bin şehide isabet eden kurşunları sıkanlarla aynı masada oturmaktan rahatsız olmuyor mu? 40 bin şehide sıkışmış kurşunlar için de HDP’den ve PKK terör örgütünden çekinmeden aynı tepkiyi vermesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.