“PETTE YOLLARDA” ÇOCUK TİYATROSU

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Mehmet ÖRSDEMİR:

“Pette Yollarda” çocuk tiyatrosu 27/12/2018 Perşembe günü Afyonkarahisar’ da minik izleyicileriyle buluştu. PTT tarafından minik seyirciler için hazırlanan “Pette Yollarda” tiyatro oyunuyla çocuklara PTT’ nin tarihi ve yaptığı çalışmalar anlatıldı.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu’ nun “Pette Yollarda” oyunu 28 Aralık 2018 Cuma günü de saat 15:00’ da Park Afyon Alışveriş Merkezinde minik izleyicileriyle buluşacaktır.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Sayın Mehmet ÖRSDEMİR gösteriyle ilgili olarak; “PTT’mizin tarihi ve yaptığı çalışmaları konu alan “Pette Yollarda” oyunu, minik seyircilere mektup, tebrik kartı ve kargo gönderilerinin nasıl gönderildiği, hangi süreçlerden geçerek alıcılarına teslim edildiğini tiyatronun güzelliğiyle anlatıyor. Bugün burada hava çok soğuk olmasına rağmen küçük izleyicilerimizin sıcaklığıyla çok güzel bir ortam var seyirciler ve oyuncu arkadaşlarımız muhteşem, çocuklarımız PTT hakkında bilgi edinerek ve eğlenerek oyundan ayrılıyor. Çocuklarımızın bu güzel etkinliğe katılımını organize eden ve yardımlarını esirgemeyen Genel Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, katılım sağlayan Öğretmenlerimize, seyircilerimize, emeği geçen çalışma arkadaşlarımla birlikte bu güzel oyunu bizlere sergileyen tiyatrocu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.