İstanbul’da yeni evli çift, örf ve adet gereği ailecek birbirlerine yemeğe gitti. Toptancılık yapan gelinin babası, damadın ailesinin evine hediye olarak patates ve soğan götürdü. Bu durum aileler arasında krize neden olunca 15 günlük evli çift, soluğu mahkemede aldı.

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Yeni evli çift, örf ve adet gereği ailecek birbirlerine yemeğe gitti. Toptancılık yapan gelinin babası, damadın ailesinin evine hediye olarak patates ve soğan götürdü. Bu durum aileler arasında krize neden olunca 15 günlük evli çift, soluğu mahkemede aldı.



İstanbul'da yaşayan İ.K. ve E.K. çifti 31 Ekim 2014 tarihinde evlendi. Ancak yeni evli çiftin mutluluğu 15 gün sürdü. İddiaya göre, örf ve adet gereği gelinin ailesi damadın ailesinin evine yemeğe gitti. Patates, soğan toptancılığı yapan gelinin babası, damadın ailesinin evine giderken yanında pirinç, patates ve soğan götürdü. Bu durumu sorun haline getiren damadın ailesi, geline ve ailesine, ‘Bize bu güne kadar siz mi baktınız, kaç yıldır siz mi bize bakıyorsunuz?' şeklinde sözler söyledi. Yetmedi, patates ve soğanları kapının önüne fırlattı.  Kocası kapının kilidini değiştirdi  Ortamın yatışması için birkaç günlüğüne babasının evine giden gelin İ.K., eşinin yanına döndüğünde kapının kilidinin değiştirilmiş olduğunu gördü. Görümceleri ise şanssız geline, ‘Bu iş bitti, evine git' dedi.