Türk Diyanet Vakıf – Sen başkan ve üyeleri PARKHAYAT Akşehir Hastanesinin düzenlemiş olduğu öğle yemeğinde hastane yöneticileri ile bir araya geldiler.



PARKHAYAT Hastanesinin hizmetlerinin tanıtıldığı etkinliğine Türk Diyanet Vakıf – Sen Şube Başkanı İsmail Topçu, Metin Tuncez, Mümtaz Yüksel, Erkan Yetik ve Türk diyanet Vakıf – Sen Akşehir üyeleri katıldılar. PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda’ nın yaptığı sunumda hastane hizmetleri ve hastanenin fiyat politikası hakkında bilgiler verildi. Hastane Direktörünün sunumunda hemen sonra PARKHAYAT Akşehir Hastanesi doktorlarından Kanser Hastalıkları Uzmanı ( Tıbbi Onkoloji ) Doç. Dr. Mustafa Öztürk ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Faruk Akyıldız branşları ile ilgili sunum yaparak kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar.



Türk Diyanet Vakıf – Sen Şube Başkanı İsmail Topçu kendilerinin ve üyelerinin hastane hizmetleri hususunda bilgilendirilmeleri, sendika üyelerine yapılan indirim sözleşmesi ve düzenlenen yemekli etkinlik için PARKHAYAT hastanesi yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca Hastane Direktörü Uğur Harmanda katılımlarından dolayı Türk diyanet Vakıf – Sen Akşehir başkan ve üyelerine teşekkürlerini iletti.