PARKHAYAT Sağlık grubu, son dönemde yaptığı sağlık turizmi çalışmalarıyla Avrupa’dan obezite cerrahisi (mide küçültme), operasyonları için gelen hastaları ilimizde ağırlamaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

PARKHAYAT SAĞLIK TURİZMİNDE MARKA OLMA YOLUNDA
İNGİLTERE’DEN GELEN 3 KIZ KARDEŞ ZAYIFLAMAK İÇİN PARKHAYAT’I SEÇTİ

PARKHAYAT Sağlık grubu, son dönemde yaptığı sağlık turizmi çalışmalarıyla Avrupa’dan obezite cerrahisi (mide küçültme), operasyonları için gelen hastaları ilimizde ağırlamaya devam ediyor.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Akşehir’de tam donanımlı 3 özel hastane ile hizmet vermeye devam eden ilimizin sağlık ve eğitimde lider markası PARKHAYAT Sağlık grubu, son dönemde yaptığı başarılı sağlık turizmi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dünya’nın birçok ülkesinden obezite cerrahisi (mide küçültme ve mide balonu) için 2022 yılında 70’e yakın hastayı Afyonkarahisar ve Kütahya hastanelerinde ağırladı.

3 KIZ KARDEŞ ZAYIFLAMAK İÇİN PARKHAYAT’I SEÇTİ
Sağlık turizmi çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta yine obezite cerrahisi için İngiltere de yaşayan üç kız kardeş Dawn C., Avrıl K. C. ve Tanya C. İstanbul havalimanından VİP araçlarla Afyonkarahisar PARKHAYAT hastanesine transferi gerçekleştirildi. Yapılan tahlil, tetkik ve kontrollerin hemen ardından Tüp mide (mide küçültme) operasyonu planlandı. Op.Dr. Süleyman Şahin ve Prof. Dr. Yüksel Arıkan tarafından başarıyla gerçekleştirilen Tüp mide (mide küçültme) operasyonu sonrasında, gözlem ve kontrol sürecinin ardından taburcu oldular. Ülkelerine dönen kız kardeşlerin zayıflama sürecini yine uzman diyetisyenler online olarak uzun dönem takip etmektedir. İkisi ikiz olan kız kardeşlerden Avrıl K. C. , “İngiltere’de geçmişte bayan futbol takımında futbolcuyduk, ama futbolu bıraktıktan sonra aşırı kilo almaya başladık. Geçmişteki sağlıklı günlerimize tekrar dönmek için birlikte karar verip PARKHAYAT Sağlık turizmi ekibi ile iletişime geçtik. Türkiye'de hizmet veren sağlık kuruluşları ve Türk hekimler ülkemizde çok popüler. Hastaneye ilk girişimde güler yüzlü ve sıcak bir karşılama beni çok rahatlattı. Tüm sürecin kusursuz ve akıcı şekilde planlandığını gördüm. Hekimlerin profesyonel yaklaşımları, hemşirelerin güler yüzle ve titizlikle süreci takip etmeleri, tercüman ve danışmanlarımızın tüm sorularımızı ve ihtiyaçlarımızı özenle karşılamaları bizleri çok değerli hissettirdi. Hekimler başta olmak üzere tüm sorumlulara ve çalışanlara tek tek teşekkür ediyoruz.” dediler.

PARKHAYAT İLİMİZİ YABANCI HASTALARA TANITIYOR
Ayrıca PARKHAYAT Sağlık Turizm ekibi yurtdışından gelen hasta ve refekatçiler için hastane sürecinden sonra ilimizin tarihi ve kültürel tanıtımına katkı sağlaması amacıyla turistik beldeleri gezdirmekte, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmaktadır.