PARKHAYAT Akşehir Hastanesi İç Hastalıkları ( Dahiliye ) branşında iki hekimle hasta kabulüne devam ediyor. PARKHAYAT hastanesine ikinci dahiliye uzmanı olarak göreve başlayan Doçent Doktor Akif Acay hasta kabulüne başladı.

PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Dahiliye branşında iki hekimle hizmet vermenin bölge halkının hekim seçme ve sağlık hizmetine ulaşılabilirliği adına konfor oluşturduğunu söyleyerek, T.C Sağlık Bakanlığının hastanelerine ilave kadro vermesi ile birlikte bir çok branşta en az iki hekimle hizmet vermenin 2019 yılı hedeflerinden biri olduğunu açıkladı. Direktör Harmanda hastanelerine ve bölge halkına Doç. Dr. Akif Acay gibi başarılı bir hekim daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını iletti.

Doç.Dr.Akif Acay kimdir ?

Doç.Dr.Akif Acay Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, İç hastalıkları ( Dahiliye ) uzmanlığını 2011 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinden almıştır. 2016-2017 yılarında Afyon Kocatepe Üniversitesinde İç Hastalıklarında Doçent olarak hekimliğine devam etmiş, 2017 -2018 yıllarında Yalovada özel bir hastanede çalışmıştır.