Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Demirel PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Böylece PARKHAYAT Akşehir Hastanesinin 14 yataklı Yenidoğan Yoğun bakımı aktif olarak hizmet vermeye başladı.

PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Demirel ile birlikte Çocuk hastalıkları uzmanları Dr. Salih Kuyumcuoğlu ve Dr. Nazif Hicabi Taşbaş’da hasta kabulüne devam etmektedir.

PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Çocuk hastalıkları branşında üç çocuk doktoru ile bir merkez haline geldiklerini söyleyerek Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında da kısa süre içerisinde üçüncü hekimle hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. Direktör Harmanda bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu branşlarda hastaların hekim seçme hakkını sonuna kadar kullanabilecekleri sayıda uzman hekim bulundurmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Demirel kimdir ?

1986 yılında Konya’da doğdu. İlkokulu İnkılap İlkokulu, ortaokulu Meram Anadolu Lisesi, liseyi Meram Fen Lisesinde okudu. 2004 yılında Cumhuriyet Tıp Fakültesi ni kazandı. 2011-2016 yıllarında Selçuk Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamladı. 3 yıl kadar Konya Dr Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde çalıştıktan sonra PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde yeni görevine başladı. Dr. Oğuzhan Demirel evli ve 1 çocuk babasıdır.