Üst üste ikinci kez Avrupa’ya ERASMUS projesi kapsamında öğrencilerine staj imkânı sağlayan Park Koleji mesleki eğitimdeki çıtayı yükseltti.

4 meslek dersleri öğretmenleri koordinatörlüğünde 4 grup halinde, 20 öğrencisine Viyana ve Prag’da iki haftalık stajlarını tamamlattıktan sonra, mesleki pasaport değerinde nitelendirilen Europass belgelerini aldılar.





Park Kolejinin mesleki eğitimdeki öncülüğüne ek olarak öğrencilerine kazandırdığı Europass belgeleri, standart formatları sunulan 5 belge aracılığıyla öğrencilerinin beceri, deneyim ve yeterliliklerini kolayca ortaya koyabilmelerini ve hareketliliklerini destekleyen bir hizmettir.





AB düzeyinde bir eğitim programına girmek isteyen veya iş arayan vatandaşların gönüllü kullanımına açık ve sahip oldukları niteliklerini ve yeterliliklerini daha iyi göstermelerine yardımcı olmak amaçlı yetkinlik ve yeterliliklerde şeffaflığı sağlayan Europass klasörü, Avrupa Beceriler Pasaportu (ABP) bünyesinde yer alan Dil Pasaportu, Hareketlilik Belgesi, Diploma Eki ve Sertifika Eki gibi belgelerden oluşmaktadır.





Park Koleji eğitim kadrosunu ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.