Geçtiğimiz yıllarda Akşehir'de özel bir hastane kurarak Afyonkarahisar dışına açılan Park Hayat Grubu Kütahya'daki bir özel hastaneyi satın aldı. Satın alınan özel hastane ParkHayat Kütahya ismiyle yoluna devam edecek.



 
Afyonkarahisar'ın önde gelen kuruluşlarından ParkHayat Gurubu yeni bir atılımla Kütahya'ya da açılıyor.



AKŞEHİR'DEN SONRA KÜTAHYA

Afyonkarahisar merkezli ParkHayat Gurubu Özel Kütahya Hastanesi'ni satın aldı. Özel Kütahya Hastanesi bundan sonraki yaşamını ParkHayat Gurubu'nun bünyesinde ParkHayat Kütahya ismi ile sürdürecek. Bilindiği üzere ParkHayat Gurubu geçtiğimiz yıllarda Akşehir'de de özel bir hastane kurarak Afyonkarahisar dışındaki ilk yatırımını gerçekleştirmişti. Akşehir'deki faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Park Hayat Gurubu bir süredir Kütahya'daki özel hastanenin devralınması ile ilgili görüşmelerini sürdürüyordu. Dün bu görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Özel Kütahya Hastanesi'nin ParkHayat Grubu bünyesine katıldığı haberi geldi.



TERMAL OTEL YATIRIMINA HAZIRLANIYOR

Park Sağlık Koleji ve TED Afyon Koleji ile eğitim alanında da faaliyetlerini başarıyla sürdüren ParkHayat Gurubu önümüzdeki günlerde turizm alanında da yatırımlara hazırlanıyor. Eski Vagon Fabrikası alanı olarak bilinen termal oteller bölgesinde, NG Güral Otel'in yanında bulunan yatırım teşvik arazisiyle ilgili tüm yükümlülüklerini yerine getiren Park Hayat Gurubu'na Devlet tarafından arazinin tahsisi geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. ParkHayat Gurubu büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl bu alanda otel yatırımını da gerçekleştirecek.



Afyonkarahisar'ın en çok personel çalıştıran firmaları arasında yer alan ParkHayat Gurubu'nun yeni yatırımlarının hayırlı olmasını diliyoruz.



Kocatepe Gazetesi / Sezer KÜÇÜKKURT'un Haberi