Ankara’da yaşayan Bolvadinli kadınlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hemşerileriyle Bolvadin’i konuştu.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

 

Ankara’da yaşayan Bolvadinli kadınlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hemşerileriyle Bolvadin’i konuştu. Geçmişten günümüze Bolvadin’in ele alındığı aile sıcaklığındaki sohbette Bolvadin’e yapılan yatırımları anlatan Milletvekili Özkal, Bolvadinli kadınların öneri ve isteklerini dinledi.

 

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) üyeleri, Ankara Bahçelievler Seyir Cafe’de düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu. Ankara’da yaşayıp henüz tanışmamış üyelerin tanışması için bir vesile olan kahvaltıya katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bolvadinli kadınlarla yakından ilgilendi. Aile sıcaklığında gerçekleşen kahvaltıda Bolvadin’in geçmişi ve bugünü konuşuldu. Renkli anıların anlatılarak, hatıraların yad edildiği kahvaltıda Bolvdadin’in geleceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Bolvadin’e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları anlatan Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bolvadin ve Afyonkarahisar’ın son 15 yılda aldığı muazzam yatırımlarla inanılmaz bir değişimden geçtiğini ifade etti. Hem Bolvadin’de hem de şehir dışında yaşayan Bolvadinliler’in görüş ve önerilerinin çok önemli olduğuna değinen Milletvekili Özkal, “günlük yaşam içinde doğduğu, yetiştiği toprakları unutmayan siz değerli hemşerilerimiz burada hem birlik ve beraberlik ruhunu yansıtıyor hem de memleketimiz için neler yapabilirizi düşünüyorsunuz. Bu çabalarınız, her türlü emeğiniz ve düşünceniz bizim için çok önemli. İnşallah el birliğiyle hem Bolvadin ve Afyonkarahisarımız’ı hem de ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi

 

Ankara’da yaşayan Bolvadinlilerle buluşmaktan duyduğu gurur ve memnuniyeti dile getiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, BOLDAV Vakfı Başkanı Hikmet Kelekçi ile BOLDAV Kadın Kolları Sorumlusu Mihrace Gönbe’ye hem kahvaltı organizasyonu hem de BOLDAV’ın etkin faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Kadınların toplumsal yaşam içindeki önemine değinen Milletvekili Hatice Özkal, kadınların bir araya geldiğinde gurbetteki pek çok sıkıntıyı aşabileceğini aktardı. BOLDAV üyesi kadınların TBMM’ye hiç gitmediklerini belirtmeleri üzerine kendirini Meclis’e davet eden Milletvekili Özkal, kadınların hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi. Kahvaltıya özel hazırladığı lolipop keklerden Milletvekili Hatice Özkal’a hediye eden butik pasta ustası Mihrace Gönbe; Özkal’a, ürünleri ve girişimcilik ile ilgili bilgiler verdi. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Bolvadinli ve Afyonkarahisarlıların her etkinlik ve talebine elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu anlatan Özkal, fırsat buldukça etkinliklere katılmaya çalışacağını söyledi. Etkinlik toplu Hatıra fotoğrafı ile son buldu.