Özel Uçar Okulları kurucusu Doç. Dr. Mustafa Uçar ve Okul Müdürü Muharrem Günay, AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Kurucusu İş İnsanı Önder Artuk’u ve Okul Müdürü İbrahim Çakal’ı ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette başta eğitim ve öğretim faaliyetleri olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden RSP Teknik Koleji kurucusu Önder Artuk; “Afyonkarahisar’da eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına istişareler ettik. Uçar Okulları Afyonkarahisar’da eğitime olumlu yönde ivme kazandırıyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Mustafa Uçar’ı ve okul müdürü Muharrem Günay’ı tebrik eder, katkılarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.

“ARTUK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYOR”

Ziyarette konuşan Özel Uçar Okulları kurucusu Doç. Dr. Mustafa Uçar: “Önder Artuk ilimizde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Eğitim alanında güzel çalışmalara imza atılıyor. Bu gelişmeler Afyonkarahisar adına oldukça önemli gelişmeler. Misafirperverlikleri için AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji kurucusu Önder Artuk’a ve Okul Müdürü İbrahim Çakal’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.