Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından dizayn edilen ve İl Özel idaresi tarafından bastımı yaptırılan her şehit ve gazi için hazırlanan özel takvimin dağıtımı sürüyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından dizayn edilen ve İl Özel idaresi tarafından bastımı yaptırılan her şehit ve gazi için hazırlanan özel takvimin dağıtımı sürüyor.





Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin destekleriyle basımı yaptırılan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından  hazırlanan 2020 yılı masa takvimleri Şehit Aileleri ve Gazilere dağıtıldı.





Dernek binasında düzenlenen dağıtım törenine İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi üyeleri Ali Karkı., Nurettin Birliktir katılırken, programda konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, bu güne kadar her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenen, her türlü taleplerine anında cevap veren, gece gündüz demeden Şehit Aileleri ve Gazilerinin yanında olan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

2020 yılı için yaptırmayı düşündükleri ve her sayfasında Şehitlerimizin ve Gazilerimizin resimlerinin olduğu masa takvimini tasarladıklarını basımı için ise İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a gittiklerini belirten Kumartaşlı, Başkan Çoban'ın taleplerini anında yerine getirdiğini belirterek, Şehit Anne ve babalarının bir kez daha duasını aldığını söyledi.









Şehit Aileleri ve gazilerinde hazır bulunduğu programda konuşan İGM Başkanı Burhanettin Çoban, dernekler arasında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğinin çok ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, dernek üye sayısının artmasının istenmediği tek dernek olduğunu söyledi.

Çoban; "Öncelikle inşallah gerek takvimlerimizdeki resimlerimiz gerekse derneğimizin üye kayıtları bundan sonra hiç artmaz. Tüm Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Onların hatırasına  saygı göstermek ve sahip çıkmak hepimizin bir borcudur. Takvimlerimiz kişiye özel olarak hazırlanmış, üzerinde her şehidimizin ve gazimizin fotoğrafları bulunuyor bize de baskısını yaptırmak nasip oldu. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Şehit Ailelerimizin gazi ve yakınlarının yanında olmaya devam edeceğiz. Onların duaları bizler için çok önemlidir" dedi.

Programda Başkan Çoban, İl Genel Meclisi üyeleri Nurettin Birliktir ve Ali Karkı, 2020 yılı takvimlerini Şehit Aileleri ve Gazilere teker teker teslim ettiler.

Öte yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı'da 2020 yılı masa takvimlerini Şehitlerimizin aileleri ve yakınlarına, Kahraman Gazilerimize teker teker evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek takdim ediyor.