Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu. AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da hukukun çok önemli olduğunu belirtirken, savcı Özel’de kapılarının Afyonkarahisarlılara her zaman açık olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başsavcı Mehmet Özel, kısa sürede Afyonkarahisar’a uyum sağladığını ve Afyonkarahisarlılara müteşekkir olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden AFSİAD yönetimine teşekkür eden Özel, işadamlarının Afyonkarahisar için önemli işler yaptığını ve istihdam sağladıklarını ifade ederek, başsavcılığın kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

“AMACIMIZ AFYONKARAHİSAR’IN EKONOMİSİNİ DAHA FAZLA YÜKSELTMEK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, işadamları olarak Afyonkarahisar’ın ekonomisini yükseltmenin derdinde olduklarını belirterek, “Ekonomik hayatın içinde hukukun önemli bir yer var. Hukuk sağlam olursa, ekonomimiz daha yeni yatırımlara kucak açar. Daha fazla yatırım olursa, ülkemizin sosyal anlamda daha fazla gelişmesi hızlanır. Bu nedenle biz hukukun üstünlüğüne ve bağımsız yargıya inanan bir işadamları topluluğuyuz” diye konuştu.