İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya basın açıklaması yaptı.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

 

 Geçtiğimiz pazar günü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günüydü.Bizi dünyaya getiren, şefkat gösteren koruyup kollayan, erkeklerin hayatının yarısı, ailenin temeli, çocuklarımızın annesi ,İlk öğretmenimiz, zor zamanlarda yetişen abla, aşımızı pişirip doyuran eşimiz, cepheye mermi taşıyanımız ,Savaş da yara saran kadınlarımız ! Huzurunuzda saygı ile eğiliriz.

 Zübeyde Hanım, Şerife Bacı, Kara Fatma, Nene Hatun, Gördesli Makbule, Adile Onbaşı yanına koşan şiir kahramanı Elif bacımız!

 Yattığınız vatan toprağında rahat uyuyunuz!. Torunlarınız sizlerin kutsal hatırasını ,sonsuza kadar koruyup kollayacaktır .Ruhunuz şad olsun.

 Duyunca çok sevindiğimİz,iidlip ateşkes  anlaşması , anlaşmanın başladığı saatten 10 dakika sonra, sevincimiz kursağımızda kaldı. Esed'e bağlı rejim güçleri ,Ateşkes ten bugüne tam 15 kez anlaşmayı ihlal etmiştir. Şunu hatırlatmak istedik!

İnternette Google'a Suriye ile anlaşma yazdığınızda karşınıza onlarca anlaşma yazısı çıkıyor Yani her harekattan sonra anlaşmalar yapılmış ,sözler tutulmamış

 Allah Türk milletini ve ordusunu korusun.Ülkemizde AKP'den ayrılan Ali Babacan ve arkadaşları bir siyasi parti kurma çalışması yapıyorlardı .Dün itibarıyla İçişleri Bakanlığı'na başvuru dilekçelerini verdiklerini Sayın Ali Babacan'dan duyduk .AKP ve Türkiye'de çok şeyin yanlış gittiği AKP'yi  kuran bazı Parlamenterlerce kabul edilmiştir.

Demokraside çok seslilik; halkın daha iyi temsil edilmesi anlamına gelir. Türkiye'de ilkbahar mevsimi ile birlikte toprak gibi insanımız da uyanıyor .AKP'nin sonu yaklaşıyor, kurucuları da bir bir Parti'den gidiyorsa o partinin miadı dolmuş demektir .Ekonomideki başarısızlıkları ,eğitimdeki yetersizlikleri, dış ilişkilerdeki beceriksizlikleri ,bürokrasideki ,işe alımda mülakatla  adam kayırmacılıkları, kendi kurucularını dahi çileden çıkarmıştır. Sonunda bir Parti kurma çalışmasına başlamışlar AKP'den ayrılan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ayrı ayrı birer Parti kurmuşlardır.İnşallah bu durum vatandaşımıza bir uyarı bir ikaz olur.

 Allah hakkımızda hayırlısını versin diyoruz.                             

                  Mehmet İnkaya