rnrnÖLÜMÜ GÖSTEREREK TAVİZ KOPARDILARrnrnMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan gündeme ilişkin yaptığı basın açıklamasında, geçtiğimiz günlerde bitirilen açlık grevleri ile ilgili olarak, ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

ÖLÜMÜ GÖSTEREREK TAVİZ KOPARDILAR Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan gündeme ilişkin yaptığı basın açıklamasında, geçtiğimiz günlerde bitirilen açlık grevleri ile ilgili olarak, “60 günü geçen bir zaman diliminde bedenlerini ölüme yatıran PKK’lılar, ölümü göstererek taleplerinin karşılanmasını AKP’ye dayatmışlardır” dedi.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye’nin karşısındaki bölücü terör tehdidinin tüm ağırlığı ve acımasızlığı ile sürdüğünü belirtti. Aslan, “Örgüt elebaşları ve militanları her vasıtayı kullanarak propaganda zeminini yaygınlaştırmaya, seslerini duyurmaya çalışmaktadır. Amaç PKK tezlerini ve zorlamalarını kabul ettirmek ve istenilen noktaya taşımaktır. İmralı talimatıyla bitirilen cezaevlerindeki açlık grevlerinde Kasım 2009 ‘da İstanbul’da bir belediye otobüsüne molotofkokteyli atarak 17 yaşındaki lise öğrencisi kızımızı şehit eden PKK’lı katiller açlık greviyle insanlık ve merhamet dilencisi olmuşlardır. 20 Eylül 2011 günü, Ankara Kumrular Sokak’ta 5 kardeşimize kıyan PKK’lı canavar, girdiği açlık greviyle sözüm ona öldürerek yapamadığına kendisini aç bırakarak ulaşacağını sanmıştır. 60 günü geçen bir zaman diliminde, bedenlerini ölüme yatıran PKK’lılar, ölümü göstererek taleplerinin karşılanmasını AKP’ye dayatmışlardır” dedi.
İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara da değinen Aslan, “Haksız, mesnetsiz ve insanlıkla bağdaşmayan bu saldırıları kınadığımızı bir kez daha ilan etmek istiyorum. Filistin davasını bastırmak, Gazze’yi füze kuşağına alarak cinayetleri sıradanlaştırmak İsrail’in klasik ve bilindik taktikleridir. Genellikle İsrail saldırılarının sebebi Ocak ayında yapılacak seçimler gösterilmektedir. Mazlum Filistin halkının katledilmesi hiçbir insani değerle izah edilemeyecektir” dedi. GÖKTEN CEYLAN (İHA)