Afyonkarahisar Dinar İlçesi Şakir Ünver İlkokulu bahçesinde yaptırdığı çeşmenin önünde Uzun namlulu Silah ile resim çektirmesi ve sosyal medyada paylaşması, öğrenci Velilerinin tepkisine neden oldu.

VELİLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TEDİRGİN ETTİ

Dinar İlçesinde esnaflık yapan Ü.Y, Şakir Ünver İlkokulu bahçesine yaptırdığı çeşmenin önünde uzun namlulu silah ile fotoğraf çektirmesi, öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu.

07 / 02/ 2018 Günü Kaymakam Mustafa Şahin’in açılışını yaptığı ve duyarlı davranışı ile çeşme yaptıran esnaf Ü.Y’ye plaket takdim edilmişti. Esnaf açılışın sonrasında uzun namlulu silahı ile okul bahçesine yaptırdığı çeşmenin önünde poz vermesi öğrencileri korkuttuğu gibi Velilerde çok büyük tedirgin etti.

 Yapılan bu yanlış gösteriye ise Okul Müdürü Erkan ÖZCAN’ın sessiz kalması ise daha büyük tepki çekti. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın daha geçenlerde yaptığı Dinar ziyaretinde özellikle Silah konusunu gündeme getirmiş, silahlanma konusunda uyarılarda bulunmuştu. Öğrencilerin gözleri önünde Uzun Namlulu Silahı ile poz vermesi yaptığı çeşmenin hayrına gölge düşürdü.

>>>>> afyonyerelbasın/AHMET UÇMAK