Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin ortak projesi olan 'Okullar Hayat Olsun Projesi' Sandıklı Kaymakamlığı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ortak projesi olan ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ Sandıklı Kaymakamlığı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sandıklı Belediyesi ve belde belediyelerin katılımı ile imzalandı. Sandıklı, öğretmen evinde düzenlenen imza törenine Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Belediye Başkanı İsmail Elibol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Eroğlu ile ilçe protokolü katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eroğlu, okulların örgün öğrenim sonucu, hayat boyu öğrenim merkezleri olacağını söyledi. Eroğlu, okul bahçeleri, konferans salonları, spor salonları, kütüphanelerin mahallenin hizmetine açılacağını belirtti. Eroğlu, bu proje ile öğrenciler, veliler ve eğitimcilerin birçok aktivitede birlikte hareket etmelerini amaçladıklarını kaydetti.