24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile mesaj yayınlayan Belediye Başkanı İsmail Elibol, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değindi.rnBaşkan Elibol’un mesajı şöyle; ”Tüm meslek gruplarına ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile mesaj yayınlayan Belediye Başkanı İsmail Elibol, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değindi.
Başkan Elibol’un mesajı şöyle; ”Tüm meslek gruplarına dağılan kişiler, bu işe gönül veren öğretmenler tarafından yetiştirilmektedir. Bir milletin milli, ahlâki, ilmi ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimize bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Öğretmen toplumda her türlü tutum, davranış ve görünüşüyle örnek olduğu kadar sevgi doludur. ‘Ulu Önderimiz Atatürk, ‘Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ diyerek öğretmenliğin önemini en güzel şekilde vurgulamıştır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştiren fedakar öğretmenlerimiz vazgeçemeyeceğimiz kutsal değerlerimiz arasındadır. ‘Bana bir harf öğretenin kölesi olurum’ diyen Hz.Ali, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını ön plana çıkarmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.