Yeni Tip Koranavirüs (Kovid-19) nedeniyle eğitim öğretime ara verildi. Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumu 2/A Sınıf Öğretmeni  Mustafa OĞUZ; hem öğrencilerine moral vermek hem de öğrencilerine hediye vermek için öğrencilerini ziyaret etti.



Sosyal mesafa ve sosyal izolasyon kurallarına (maske, siper,eldiven ve dezenfektan) bağlı kalınmak suretiyle öğrencilerine Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayarak Okul Müdürü Bülent SEYREKLİ’nin mektubunu öğrencilere verdi.



      Öğretmen Mustafa OĞUZ ‘ Bu zor günlerde öğrencilere moral vermek, bayramlarını kutlamak ve bayrak bilincini üst seviyelere taşaımak için yaptığını’ ifade etti.



Okul Müdürü Bülent SEYREKLİ mektubunda şu ifadeleri kullandı:



  “Sevgili Öğrencilerim

     Hem Dünyamız açısından hem de Ülkemiz açısından zor bir dönemden geçiyoruz. Bildiğiniz gibi tüm Dünya’yı etkileyen ve hızla yayılan coronavirüs (Covid-19) salgını var. Devletimiz salgını önlemek için bir takım tedbirler aldı. Bu tedbirlerden biri de okullarda eğitim öğretime ara verilmesi. Sizler okullarda değilsiniz ama okullarda alacağınız eğitimleri EBA, TRT gibi ortamlarda uzaktan almaya devam ediyorsunuz.   Öğretmenlerimiz de bu süreçte sizlere uzaktan destek veriyor.

      Bizler öğretmenleriniz olarak sizleri çok özledik. Sizleri en kısa zamanda Okulumuzda, ikinci yuvanızda görmek istiyoruz. Okulumuz sizlerle güzel.  Okula geleceğiniz ilk günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

     Sevgili öğrencilerim, 23 Nisan 2020 tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. Yılını kutlayacağız. Maalesef anlamı büyük Bayramımızı Okulumuzda kutlayamayacağız. Kutlamalarımız evlerimizde olacak. Bayramda evlerimizi sınıflarımızı süsler gibi süsleyelim, balkonlarımızı Bayraklarımızla donatalım. 23 Nisan öncelikli olarak siz çocukların Bayramı. Doyasıya yaşayın.

     Sevgili çocuklar, bu duygularla sizlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar, sağlıklı, huzurlu günler dilerim. En kısa zamanda görüşmek dileği ile…”