Öğretmen Tercihim' de herhangi bir konuda hızlanmak veya yeni bir şey öğrenmek istiyorsanız ve İnternette yapmaya karar verirseniz, sadece bir bilgisayara, internet erişimine ve bir web kamerasına ihtiyacınız vardır.Hayalinizin peşinden gitmek için ilk adımı atmak üzeresiniz ya da kendinizi bir konuda geliştirmek istiyorsunuz. Yapacağınız ilk şey gitmek istediğiniz yolda size yardımcı olacak bir eğitmen aramak şüphesiz. Bu eğitmen güvenilir, alanında uzman ve sizin ihtiyaçlarınızı belirleyecek biri olmalı.



Öğretmentercihim.com ile Türkiye'nin dört bir yerinden ve semtlerinde çeşitli konu ve uzmanlaşmış alanlarda ders veren, konusunda yatkın öğretmenlere kolayca ve aracısız bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Öğretmentercihim.com bire bir, grup ve canlı özel ders alanında en kapsamlı bir sitedir. Enstrüman çalmak, kodlama öğrenmek, matematik, sınavlara hazırlık, yabancı dil, spor, sanat, kişisel gelişim, direksiyon ve özel eğitim gibi yüzlerce farklı alanda özel ders almak isteyen herkesi, bilgi birikimini aktarmak isteyen öğretmenlerle bir araya getiren bir bilgi ve eğitim platformudur. Özel ders alarak kendini geliştirmek isteyenlerin kaliteli, hesaplı ve kendilerine en uygun özel öğretmeni kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarını sağlar.

Ayrıca Öğretmen Tercihim' de, özel ders verenlerin mesleki deneyimlerini, yetkinlik belgelerini bakabilrsiniz. Hangi bölgede ders verdiklerini, nasıl ders vereceklerini ve ne kadar ücrete verdiğini girebilmelerini sağlamaktadır. Özel ders almak isteyenler aradıkları kriterdeki öğretmenlere profillerinde yer alan ders talebi oluştur butonundan ulaşabilirler.

Öğretmen Tercihim, Dersler:

Genel olarak çevrimiçi ders ve uzaktan eğitim ile ilgili birçok önyargı vardır: dersler kalitesizdir, öğrenciler motive edilmez, öğretmenle kesinlikle temas yoktur vb. Ancak bu mitler akıllardan giderek daha fazla soluyor ve çok iyi haber!Öğretmen Tercihim, günümüzde, çevrimiçi bir kursa kayıtlı bir alt yapı oluşturmaktadı . Web kamerası aracılığıyla özel dersler hızla gelişiyor ve bunun nedeni, düşünebileceğimiz şeylere rağmen bazı büyük avantajlar sunması.



Öğretmentercihim.com öğretmen arayanlardan üyelik ücreti veya komisyon talep etmez. Özel ders verenler kendilerine uygun üyelik paketlerinden birini seçerek üye olurlar. Özel ders talepleri sırasında, yapılan anlaşmalarda veya ödemelerde aracılık yapmaz. Sadece özel ders verenlerin bilgilerinin yayınlanmasında aracı hizmet verir.

Öğrenmenin heyecanını bir ömür kaybetmemeniz dileğiyle...

https://www.ogretmentercihim.com/