KYK yurtlarında barınan öğrencilerin katkıları ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Gönül Bağı Etkinlikleri kapsamında kitap bağışı kampanyası gerçekleşti. Kurum yurtlarında barınan öğrenciler, kendi imkanları ile topladıkları kitapları Şehit Ahmet ÖZTÜRK Ortaöğretim ve İlköğretim Okuluna bağışlayarak KYK Kütüphanesi kurdu. Yurt öğrencilerini ; okul müdürü ,öğretmenler ve minik öğrenciler karşıladı. Öğrencilerin yeni kitaplarına kavuşma heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Ayrıca öğrenciler yanlarında getirdikleri ve kendi harçlıklarıyla aldıkları kalem ve silgiden oluşan hediyelerle de kardeşlerini sevindirdi.

Öğrenciler daha sonra Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür vekilini ziyaret ederek kampanya için teşekkürlerini ilettiler.

İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, "Müdürlüğümüzce başlatılmış olan kitap kampanyasına katkılarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Bu davranışınız tüm öğrencilere örnek olmasını ve bu tür kampanyaların artarak devam etmesini temenni ediyorum. " dedi.