Esenler’de bir markette engelli olduğu öne sürülen küçük kızı taciz ettiği görüntüler sosyal medyada yayılan ve gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Öte yandan Ali Ö.'nün 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yakalanıp kelepçelendiği anın güvenlik kameraları görüntüleri de ortaya çıktı...

Esenler’de küçük kızı istismar eden sapık tutuklandı! Otogarda kaçmaya çalışırken yakalanmıştı...

İstanbul'un Esenler'de bir markette iddiaya göre engelli olduğu öne sürülen bir genç kızı taciz ettiği görüntüler sosyal medyada yayılan ve gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler üzerine çalışma başlatan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli A. Ö.'yü Bayrampaşa Otogarda gözaltına aldı. İstanbul Emniyetinden yapılan açıklamada ise, yaşı küçük mağdur şahsın ifadesi alınmak üzere Çocuk Büro Amirliğine intikal ettirildiği bilgisine yer verildi.

Şüpheli A.Ö. İşlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesine sevk edildi. O tacizci gözaltına alındı Şüphelinin emniyette susma hakkını kullandığı öğrenildi. Sosyal paylaşım platformu Twitter'da paylaşılan görüntülerde yaşlı bir adam, zihinsel engelli bir kız çocuğuna markette cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Görüntülerin yayılması üzerine harekete geçen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tacizci A. Ö. 'yü Bayrampaşa'da gözaltına aldı.

Esenler'de market içinde bir kişinin alışveriş yapan kadını taciz ettiği iddia edilerek paylaşılan ve büyük tepki alan görüntülere ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı.