Erbakan Vakfı Afyonkarahisar Hanım Komisyonu, yaptığı özgün girişim ve çalışma ile H. Nermin Erbakan Lokaline güzellik katıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar Hanım Komisyonu, yaptığı özgün girişim ve çalışma ile H. Nermin Erbakan Lokaline güzellik katıyor.

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılarak  2014 yılında açılışı yapılan ve sosyal kombinasyon zenginliği dolayısıyla hanımların hizmetine sunulan H. Nermin Erbakan Lokaline ismi verilen merhume H. Nermin Erbakan köşesi eklendi.

Tevazu ve Vakar sahibi

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Hanım Komisyonları Başkanı Kübra Dağ ‘Belediyemiz tarafından inşa ettirilen bu tesisin manası bizim için çok büyüktür. Çünkü Nermin Erbakan annemiz; asalet ve tevazu sahibi, malayani ve hafif davranışlardan hoşlanmayan, vakarını her şart altında korumaya özen gösteren biriydi. Münasebette bulunduğu kimseyi makam ve mevkisine hele hele zenginliğine göre hiçbir zaman değerlendirmez, aksine hep garipleri, yoksulları anar, onların haliyle hâllenirdi. Kimseye karşı kin duymaz, kırılıp küsmez ve üzmezdi. Hanım kardeşlerimizle yaptığımız müzakereler sonrası, lokale gelen misafirlerin bulundukları mekanın isim sahibini daha iyi tanımaları ve anlamaları gayesiyle burada bir köşe oluşturmak üzere fikir birliğine vardık. Ve bunu Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Çoban’a iletmeye karar verdik’ dedi.

Projenizi hazırlayın..

Belediye Başkanına yaptıkları ziyarette fikirlerini sunduklarını belirten Erbakan Vakfı Hanım Komisyonları Başkanı Kübra Dağ, “bizleri makamında ağarlayan başkan Çoban ile yaptığımız görüşmede; ‘projenizi oluşturun ve bizler elimizden gelen desteği sağlayalım’ dedi. Bunun üzerine komisyonumuz çalışmalarını hızlandırdı ve son haliyle aktif görselliği ile lokalde misafirlere sunduk. Çalışmamızın yapımında bizlere destek veren Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkürlerimizi sunuyoruz”.