Daha iki sezon önce İkinci Ligi kıl payı kaçıran Afyonkarahisarspor'un bugün içinde bulunduğu durum gerçek Afyonkarahisarlıların içini sızlatıyorrnrn rnrnAfyonkarahisarspor'da top koşturmaya çalışan futbolcular, bugün deyim yerindeyse ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Daha iki sezon önce İkinci Ligi kıl payı kaçıran Afyonkarahisarspor’un bugün içinde bulunduğu durum gerçek Afyonkarahisarlıların içini sızlatıyor   Afyonkarahisarspor’da top koşturmaya çalışan futbolcular, bugün deyim yerindeyse yiyecek ekmeğe muhtaçlar. Oysaki bu kulüp daha iki sezon önce 2. Lig’i elinden kılpayı kaçırdı. Bir sezon sonra da 3. Lig’den küme düştü.
Aynı Afyonkarahisarspor’da bugün futbolcuların karnını doyurmak için çorba bile çıkmıyor. Futbolculara paraları verilemiyor, hatta futbolculardan bazıları lisanslarını kendi imkanlarıyla çıkardı. Kulübün içinde bulunduğu bu durum, daha iki sezon önce yönetimde yer alan eli güçlü, her fotoğraf karesinde yer alan kişilerin umrunda bile değil artık. Bölgesel Amatör Lig’de 9 haftada bir puan bile alamayan Afyonkarahisarspor’da bugün gelinen nokta hiç iç açıcı değil. Futbolcuların karnını bile doyuramadıkları ve zor şartlarda maçlara hazırlandıklarını ifade eden teknik heyet, soğuk suda duş alan futbolcuların geceleri de soğuk odalarda kendi imkanlarıyla ısınmaya çalıştıklarını kaydettiler. Öte yandan devre arasında radikal kararların alınabileceği, kulübün kapatılmasının bile gündeme gelebileceği konuşulmaya başlandı. Afyonkarahisarspor’un da kapanmasıyla Afyon şehir merkezinin kendisine ait bir takımı da kalmayacak. Bunun için de taraftarlar, bir an evvel il yöneticilerinin takıma sahip çıkmalarını, destek vermelerini istiyorlar.  
Haber-Yorum: R. Hüseyin Biçer-Kocatepe Gazetesi