NAMIK KEMAL İLKOKULU DA BİLGİSAYAR VE TELEVİZYONUNA KAVUŞTU

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

        Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası  tüm hızıyla devam ediyor. Okulları bizzat ziyaret eden Başkan Çoban’ın bugünkü adresi Namık Kemal İlkokulu oldu.

 

            Belediye Meclis Üyesi Mustafa Albay, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin ile birlikte Namık Kemal İlkokulunu ziyaret eden Başkan Çoban, son sistem bilgisayar ve televizyonu okul idarecilerine teslim etti. Namık Kemal İlkokulu’na bilgisayar ve televizyonunu teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, haftanın ilk gününe güzel bir hizmetle başladıklarını söyledi.

 

             Okulların kapanış tarihine kadar ziyaretleri sürdürerek, şehir merkezindeki tüm okulların bilgisayar ve televizyonlarını teslim etmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Çoban; “Allah imkan verdiği sürece 8 Haziran tarihine kadar şehir merkezimizdeki tüm okullarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Kampanyamızda eğitime materyallerle katkı yapıyoruz. Namık Kemal İlkokulumuzun ve diğer okullarımızın şimdiden televizyon ve bilgisayarları hayırlı olsun.” diye konuştu.