Afyonkarahisar’da 2011 Yılında temeli atılan, arkeolojik ve etnografik eserlerin sergileneceği müze kompleksinin ikmal ihalesi başlatılıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar’da 2011 Yılında temeli atılan, arkeolojik ve etnografik eserlerin sergileneceği müze kompleksinin ikmal ihalesi başlatılıyor.





Ödenek çıkarılmayan ve 9 senedir kaderine terk edilen Yeni müze inşaatına ilişkin güzel haber, İl Kültür ve Turizm Müdür'ü Mehmet Tanır'dan geldi.





Sosyal medya hesabından seslenen İl Kültür ve Turizm Müdür'ü Mehmet Tanır, şu ifadelere yer verdi;



" TEŞEKKÜRLER

Yeni müze inşaatı ikmal ihalesini başlattık. 11 Kasım'da ihale edeceğiz. İnşallah.




Yeni müzenin ödenek tahsisi için talimatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, önceki Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy"a, Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürümüz Sayın Gökhan Yazgı'ya;



Özellikle her aşamasında desteğini gördüğümüz Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya'ya ve milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurdunuseven'e;



İhale işlerini yürüten Bakanlığımız Konya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğüne, il müdürlüğümüz ve İl Özel İdaresi yönetici ve çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum. Emeklerine sağlık. İlimize hayırlı olsun"