Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı yakın zamanda Güney Beldesi’nde yapılacak seçimler için hazırlıklara başladı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı yakın zamanda Güney Beldesi’nde yapılacak seçimler için hazırlıklara başladı.

Güney Beldesi’nde 7 yıl aradan sonra gerçekleşecek seçimler için yoğun çalışma temposunu başlatan TDP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Güney Beldesi’ndeki seçim için seçimlerden sorumlu teşkilatlarını Güney Beldesi’ne yönlendirdi.

“Bağımsız adayı destekleyeceğiz”

Güney Beldesi’nde gerçekleşecek seçimle ilgili açıklamada bulunan TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal; “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün talimatıyla seçimlerde bağımsız adayı destekleyeceğiz. Bizlerde il başkanlığı olarak Güney Beldesi’ndeki seçim çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bağımsız adayımız daha önce seçime geçirmemiş bir iş insanımız. Güney Beldesi’nin belediye döneminde yerel halka bir hizmet götürmediğini gördük. Bizlerde Güney Beldesi’nde bağımsız adayı destekleyeceğiz buradan çıkacak başaralı sonuç neticesinde ise Güney Beldemizi şahlandırmak için tüm gerekli çalışmaları yapacağız. Güney Beldesi’ni örnek belde haline getireceğiz. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül Afyonkarahisar’ımıza gelerek yakın zamanda Güney Beldesi’ni ziyaret edecek. Genel Başkanımız Sarıgül desteklediğimiz adayımızı bizzat kendisi açıklayacak. Bizler TDP olarak gireceğimiz bütün seçimlerde büyük başarı elde edeceğimize inancımız tam. Bundan sonraki seçimlerde de Afyonkarahisar’da Sarıgül rüzgârı esecektir. Afyonkarahisar’ımız ve ilçelerimiz için elimizden gelen tüm hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.