Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkanı Adayı Mustafa GÜREL, Sandıklı Kaymakamlık ziyaretleriyle başladığı seçim çalışmalarına, diğer belediye başkanı adaylarına yaptığı ziyaretlerle devam etti.

 
Ak Parti Belediye başkan Adayı Sayın Mustafa ÇÖL’ü makamında,Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Hasan BALYALI’yı parti binasında, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Asım ORHAN’ı çalışma ofisinde ziyaret eden GÜREL,Belediye Başkanlığı seçimlerinin hizmet yarışı olduğunu ve centilmenlik içersinde geçmesi dileğinde bulundu. Sayın Çöl, Balyalı ve Orhan da ziyaretten memnun olduklarını dile getirerek aynı temennilerde bulundular.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkanı Adayı Mustafa GÜREL, çalışmalarına Sandıklı İlçesindeki resmi kurum ziyaretleriyle devam etti. Ziyaret ettiği kurumlarda idarecilerin ve çalışan personelin yoğun ilgisiyle karşılaşan GÜREL, 25 yıllık mesleki ve siyasi birikimiyle beraber sivil toplum örgütlerinin, resmi kurum ve kuruluşların, belediyemizle uyum içerisinde çalışması sağlanarak, ilçemizi daha iyi noktalara taşınması gerektiğini ve bu potansiyelin ilçemizde mevcut olduğunu vurguladı. Hiç bir zaman tek olarak başarılı olmanın mümkün olmadığını belirten GÜREL, Birlikte yapabiliriz, birlikte yapacağız ve ne başarmışsak, birlikte başarmış olacağız. Hepimiz bu şehir için güzel şeyler yapmak istiyoruz. O zaman bir olmamamız için hiç bir neden yok; birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır diyerek sözlerini tamamladı.