Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, davetler üzerine ev ziyaretlerine devam ediyor. Sandıklı’da evlerde toplanan kadınları ziyaret ederek, hasbihal ediyor.

GÜREL; Gün yapmak için bir araya gelmiş ablalarım, teyzelerim ve kardeşlerim bir çay içmek için gelir misin? Diye whatsap hattımızdan bana ulaşiyorlar. Ben de onları kırmayarak ziyaret ediyorum. Kendilerine belediye başkanlığımız döneminde taleplerini sorarak, projelerimiz konusunda bilgilendiriyorum. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Dedi.

Mustafa GÜREL’in güler yüzünden ve içten yaklaşımından son derece memnun kaldıklarını belirten davet sahipleri, önemli olan kalpleri kazanmaktır. GÜREL davetimizi kırmayarak bizi çok mutlu etti, inşaallah başarılı olur. Sandıklımızda da güler yüzlü, içten bir belediye başkanına sahip olur dediler.

Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL’in “ŞEHRİM İÇİN BİR FİKRİM VAR” projesi kapsamında oluşturmuş oldukları 0 532 246 13 99 nolu whatsap hattından, fikirler dışında bir çok davet de aldığı, bundan sonra programı kapsamında bir çay içimi bu davetlere icabet edeceği öğrenildi.