Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Mülki İdare Amirleri, vatandaş nazarında muhatap alınan, devletin vatandaşa karşı elçisi ve muhatap kapısıdır. Devlet geleneğimizin en önemli yapısına sahip olan Mülki İdare Amirliği; şerefli, onurlu bir maziden gelen meslektir. 

Bugün kutladığımız ‘İdareciler Günü’ vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve refahı için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle görev yapan, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan devletin illerdeki adeta eli, kolu, gözü, kulağı olan Mülki İdare Amirlerinin meslekî misyonun canlı tutulması açısından önemlidir.

Mülki idare amirleri, görev yaptıkları yerlerde bir omuzlarında devletin ağırlığını taşırken, diğer omuzlarında vatandaşın sorumluluğunu ve huzurla sürdürebilecekleri hayatın yükünü taşırlar. Üstlendikleri bu görevi layıkıyla yerine getirmedeki başarıları, o beldedeki vatandaşlarımızın her zaman mülki idare amirlerimizin kapısını çekinmeden çalabilmelerine bağlıdır. Mülki İdare Amiri için en büyük mutluluk kaynağı vatandaşın bir güzel sözü, hayır duası ve iyi bir intiba bırakabilmektir.

Mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum bu görevi fedakârca, sabırla yürüten idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Görevini onur ve şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idarecilerimize sağlık ve afiyetler dilerken, ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimizi hayırla yad ediyorum. Tüm idarecilerimize üstün başarı ve kolaylıklar diliyorum. Gününüz, günümüz kutlu olsun.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ