rnrnMUHTAR’DA BUNU YAPARSArnrnAfyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, köy muhtarı ve oğlu uyuşturucu bulundurmak ve satmak iddiasıyla gözaltına alındı.rnAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

MUHTAR’DA BUNU YAPARSA Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, köy muhtarı ve oğlu uyuşturucu bulundurmak ve satmak iddiasıyla gözaltına alındı.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından İhsaniye ilçesine bağlı Aşağı Tandır Köyü Muhtarı Ahmet Ç’nin evine, uyuşturucu bulundurduğu ve bunları sattığı iddiası ile baskın düzenlendi.
Yapılan aramada muhtarın evinde 5 kilo esrar, 520 kök hint keneviri ele geçirildi. Muhtarın oğlu Erdal Ç’nin de işin içinde olduğunu tespit eden KOM ekipleri, şahısları Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Buradaki sorgularının ardından muhtar ve oğlu, polisler tarafından Afyonkarahisar Adliyesi’ne çıkarıldı. ALİ KEMAL AKAN-LOKMAN AKINCI (İHA)