Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus Plus Proje Ekipleri İsveç ve Almanya’daki Rüzgar Santrallerinin Bakımı ve Onarımı konulu staj faaliyetlerini tamamlayarak yurda döndü.

 

Dinar Mesleki ve Teknik Anadou Lisesi (MTAL) tarafından hazırlanan staj projesi İsveç ve Almanya programı ile tamamlandı.

Okul Müdürü Bayram Can, öğrencilerin yurt dışı stajlarıyla alakalı olarak, “En temel faaliyetlerimizden biri olan staj faaliyetimiz için 17 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan 21 kişilik proje ekibi yurt dışı akışını sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamladı. Öğrencilerimiz için hedeflediğimiz mesleki kazanımların yanı sıra, uluslararası yolculuk yaparak; sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında İsveç ve Almanya’nın tarihini ve kültürünü de yakından görme tanıma fırsatı yakalamış oldular” dedi.

 

Bayram Can Teşekkür Etti

 

Dinar MTAL Okul Müdürü Bayram Can projenin sorunsuz bir şekilde uygulanmasında katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Güneşdoğar’a, öğretmenlerimiz Abdullah Özer ve Ali Tosun’a teşekkür ettiğini belirtti.