AVRUPA'NIN 2021 YILINDAKİ EN BÜYÜK ETKİNLİĞİ: MOTOFEST

MOTOFEST’E SEKİZ GÜNDE 150 BİN'İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ AKINI

      Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’ımız 8 gün boyunca eğlenceli etkinlikler ve konserler ile şenlendi.

FIM Motokros Dünya Şampiyonası'nın Türk çifte şampiyonası, Afyonkarahisar'da akşamları sarsan popüler MotoFest etkinliğiyle yarıştan daha fazlasını sundu!

      Festival; sekiz gün boyunca gerçekleşen festival ile bu yıl Türkiye'nin en büyük etkinliklerinden biri oldu. Avrupa'nın 2021 yılındaki en büyük, Türkiye'nin entegre gençlik spor etkinliği, yerel müzik ve lezzetlerin tadını çıkarabilen FIM Motokros Dünya Şampiyonası'nın sürücüleri, takımları ve personeli ile birlikte yerel hayranlar tarafından beğenilen inanılmaz bir atmosfer yarattı.

15 SANATÇI MUHTEŞEM KONSERLERE İMZA ATTI

       Afyonkarahisar MoteFest sahnesi Mustafa Ceceli - Necati ve Saykolar, Cem Adrian - Ufuk Beydemir, Eypio - Gripin, Kıraç - Merve Özbey, İrem Derici - Cenk Eren, DJ Doğukan Alsoy - Ogün Sanlısoy, Mithat Körler ve Orkestrası – Retrobüs, Ceren Gündoğdu ve Zakkum gibi ünlü Türk sanatçıların performansları, etkinliğe katılanları ağırladı. Buna ek olarak, hayranlar FIM Motokros Dünya Şampiyonası'nın muhteşem yarışları ve destekleyici Kadınlar Motokros Dünya Şampiyonası ve EMX Açık sınıflarının yanı sıra Müzik Konserleri, ayak dartı, Mini Golf, Zipline, Mini Atv, 40'tan fazla ücretsiz etkinliğin keyfini çıkardılar. Simülatör Oyunları, Çocuklar için Motosiklet eğitimleri, Futbol ve Basketbol turnuvaları, zipline, video oyunları ve daha onlarca aktivite Afyonkarahisarlılar ile buluştu. 150 binden fazla ziyaretçi birbirinden farklı spor ve eğlence organizasyonlarında gönüllerince eğlendi.

TÜRKİYE’NİN TEK TERMAL ALT YAPILI KARAVAN KAMP ALANI

     Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile Uluslararası standartlarda yapılan Türkiye'nin ilk termal alt yapılı kamp ve karavan alanında da doğa ve eğlence keyfi bir arada sunuldu. Belediyemiz tarafından Motor Sporları Merkezi’nde hayata geçirilen alanda kamp severler çadırlarda konakladı. Gündüz çeşitli etkinlikler ile eğlenen kampçılar akşam da ünlü sanatçıların konserleri ile unutulmaz anlar yaşadı.

            Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar'da düzenlenen ve Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) iki ayağının gerçekleştiği Türkiye MotoFest etkinliği muhteşem iki konserle tamamlandı. Festivalin son gününde Ceren Gündoğdu ve Zakkum konser verdi. Gündoğdu ve Zakkum, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde sevenleriyle buluşarak şarkılarını seslendirdi. Gündoğdu ve Zakkum'un şarkılarına eşlik eden hayranları tempo tutarak hem stres attı hem de eğlendi.