Saadet Partisi  Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle Afyonkarahisar’lılarla buluştru.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle Afyonkarahisar’lılarla buluştru.

Hüseyin Uğurlu , vatandaşlarla buluşmada sohbet etti taleplerini ve dertlerini dinledi , projelerini anlattı.

Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu sohbetinde ;

Başkanla Randevusuz Görüşme Projemiz Afyonkarahisarlılar Belediye Başkanı’na ulaşmakta zorluk yaşamayacaklar. Vatandaşlarımız Belediye Binası’nda Belediye Başkanımızla randevusuz görüşebilecek, sorunlarını, önerilerini bizzat aktarabilecekler.

Başkanlık Makamına gidemeyen vatandaşlarımıza oluşturacağımız mobil belediye biriminden telekonferans yada video konferans yoluyla Belediye Başkanımız ile uzaktan da yüz yüze görüşebilecekler. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla bu çalışma yapılacaktır.

Mobil Belediye , Ayağınıza Gelecek. Vatandaşımız, Belediyedeki işlemler için Belediye binasına gitmek zorunda kalmayacak. Vatandaşın belediye ile ilgili işlerini takip edebileceği birimler oluşturacağız.

Belediyemizi, Mobil Belediye Aracı ile vatandaşımızın ayağına kadar götüreceğiz. Mobil Belediye Aracımız ile Belediyemiz ve vatandaşımız arasında bir köprü kurulacak.

Belediyemizin çağrı merkezini aktif, kullanışlı ve vatandaşa hizmet odaklı hale getireceğiz. Belediyemizden bir dileğiniz, temenniniz, şikayetiniz ya da talebiniz mi var? İsterseniz mahallenize gelen mobil belediyeden, isterseniz çağrı merkezinden, isterseniz internet üzerinden, isterseniz de belediye binasına gelerek yüz yüze talebinizi iletebileceksiniz. Sonrasında ise ekiplerimiz, talebinizi ilgili birimlere ulaştıracak ve çözümü noktasında takibini yaptıktan sonra size sonucu iletecek. Çağrı merkezimiz 7/24 açık olacaktır.Afyonkarahisarlı olmanın ayrıcalığını her fırsatta yaşayacaksınız.

Milli Görüş olarak 1989 yılında Türkiye’de ilk başlattığımız beyaz masa uygulamasıyla belediye başkanlarımız, halkın dertleriyle ilgilendi, belediye kapısı herkese açık hale getirildi. Halkın taleplerini öğrenmek için beyaz masa uygulamasına geçildi.

Belediyede problemi olan vatandaşların derdinin çok hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılması sağlandı. Bu Beyaz Masa çalışmamız genişletilerek devam edecek.