Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren minibüs durakları ve Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile imzalanan protokolle minibüsçüler muhtarları bundan sonra ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren minibüs durakları ve Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile imzalanan protokolle minibüsçüler muhtarları bundan sonra ücretsiz taşıyacaklar.
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda imzalanan protokol töreninde konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, imzalanan protokol ile bundan böyle sadece merkez değil, köy muhtarlarının da ücretsiz taşınacaklarını söyledi. Muhtarları uzun bir süredir ücretsiz taşıyan, ancak geçtiğimiz günlerde bu uygulamalarına son veren TUREX şirketine de teşekkür eden Akagündüz, “Muhtarlar olarak biz halkı temsil ettiğimizden bugüne kadar ne özel taşımacılık şirketine, nede minibüsçüleri taraf olduk. Daha önceden TUREX şirketi sahibi Sayın Galip Şanlı tarafından merkez mahalle muhtarlarımıza ücretsiz taşıma kartı verilmişti. 4 yıldır bizlere bu hizmeti veren Turex şirketi ve Galip Şanlı beye teşekkür ediyorum. Sayın Şanlı, kendilerini desteklemediğimiz düşüncesiyle bu ücretsiz taşımacılığı geçtiğimiz aylarda iptal etti. Bizler muhtarlar olarak halkımıza hizmet veren herkesin yanındayız. Ancak belirttiğim gibi hiçbir şekilde taraf değiliz” diye konuştu.