MİLLİ VE DİNİ DUYGULARI SUİSTİMAL EDEREK YANLIŞLARIN ÜZERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR!..

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

 

Millet İttifakı İl Başkanları 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri ziyaretleri kapsamında Emirdağ, İhsaniye, Sinanpaşa, Hocalar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ziyaretlere dair yaptığı açıklamada Türkiye’nin bir iktidar değişimine ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “Milletimiz İlçe ziyaretlerimizde ülkemizde bir iktidar değişimi isteğini güçlü bir şekilde ifade ediyor. 28 Mayıs’ta hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız ve seçimi kazanacağız” dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ SANDIĞA GİTMELİ
Karataş, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak seçileceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Her seçimin kendine özgü koşulları vardır. Her iki aday da 28 Mayıs günü sıfırdan başlayacak. Böyle bir durumda bizim umudumuzun çok güçlü olduğunu ifade etmek istiyorum. Ben milletimizi sandığa davet ediyorum. 3 K diye tarif ettiğimiz toplumsal kesimler var. Küskünler, Kararsızlar, Kızgınlar. 3K olarak tarif ettiğimiz insanlarımızın bu seçimde sandığa gelerek iradelerini ortaya koymalarını bekliyoruz.

MİLLİ VE DİNİ DEĞERLERİ SUİSTİMAL EDİYORLAR!
Karataş ayrıca “Cumhur ittifakı iktidarın gücüne yaslanarak, dini ve milli değerlerimizi, milletimizin saf duygularını suistimal ederek oylarını almaya çalışıyor, milletimizi ayrıştırmaktan asla çekinmiyor. Biz de buna itiraz ediyoruz. Hep birlikte kardeşiz. Ayrıştırmaya çalışanların her zaman karşısındayız. Biz milletimizin gerçek sorunlarının konuşulmasını ve çözülmesini istiyoruz. Ülkemizi bu kamplaşma ve kutuplaşma ortamından, kin ve nefretten bu iktidarı göndererek kurtaracağız” dedi.

Karataş, Millet İttifakı İl Başkanları olarak İlçe ve Belde ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.