2019 yılı Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda kazandığı 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile şehrimizin ve ülkemizin göğsünü kabartan Milli Sporcumuz Münevvere Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti.

  Finlandiya’da düzenlenen, Türk sporcuların tarihi bir başarıya imza attığı 2019 yılı Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda kazandığı dört madalya ile hem şehrimize hem de ülkemize büyük sevinç ve gurur yaşatan Milli Sporcumuz Münevvere Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti.  

 Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda annesi Hanife Yılmaz ile Antrenörü Oğuz Özavar'ın da eşlik ettiği ziyarette,  şampiyon milli sporcumuzu tebrik eden Başkan Mehmet Zeybek, kendisine Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim ile bir saat hediye etti.



 "Münevvere Yılmaz'ın şampiyonada ilimizi ve ülkemizi çok güzel temsil ettiğini belirten Başkan Zeybek, başarılarının devam etmesini dileyerek, "Ben kendisinin her zaman başarılı olacağına inanıyorum. Bu azim ve gayret kendisinde olduğu müddetçe, ailesi ve hocalarının destekleri ve Allah'ın izniyle başaramayacağı hiçbir şey yok" dedi.

 Milli Sporcumuz Münevvere Yılmaz da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür ederek, elde ettiği başarıların kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi. Kendisine şampiyonaya hazırlayan antrenörü Oğuz Özavar'ın yıllardır üzerinde çok emeği olduğunu vurgulayan Yılmaz, ayrıca kulüp başkanı olan annesi Hanife Yılmaz, babası Ahmet Yılmaz ve ailesinin tüm fertlerinin de kendisine çok büyük destek verdiğini söyledi.