Milletvekili Yurdunuseven, “18 Yıldır bizlerden desteklerini esirgemeyen, ülkemizin bırakıldığı çok dar boğazlarda dahi iradesine sahip çıkan Yüce Milletimiz sayesinde birçok alanda çok büyük işler başardık” dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı


Milletvekili Yurdunuseven, “18 Yıldır bizlerden desteklerini esirgemeyen, ülkemizin bırakıldığı çok dar boğazlarda dahi iradesine sahip çıkan Yüce Milletimiz sayesinde birçok alanda çok büyük işler başardık” dedi.
 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başlayan 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Görüşmeleri ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Yurdunuseven mesajında; "3 Kasım 2002'de Aziz Milletimizle el ele, gönül gönüle çıktığımız hizmet ve millet aşkı yolunda 18.yılı doldurduk. 18 Yıldır bizlerden desteklerini esirgemeyen, ülkemizin bırakıldığı çok dar boğazlarda dahi iradesine sahip çıkan Yüce Milletimiz sayesinde birçok alanda çok büyük işler başardık. Yine milletimizden aldığımız güçle, kendimize çok daha büyük hedefler belirleyerek, bu doğrultuda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

İŞKENCELERE, İNSAN HAKLARI İHLALLERİNE SON VERDİK

Bütçe Görüşmeleri esnasında AK Parti Grubu adına Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu hakkında AK Parti Grubu adına söz alan Yurdunuseven, "AK Parti döneminde yapılan cezaevlerinin Avrupa Birliği Normlarına tam uyumlu yeni olarak yapıldığını,  işkencelere, insanlık dışı uygulamalara yine AK Parti döneminde son verildi. İşkenceye karşı sıfır tolerans politikası çerçevesinde, insan hakkı ihlallerine hiçbir müsamaha göstermeyen Bakanlığımız, kötü muamelenin yaşanmaması ve bu yöndeki iddiaların ortadan kaldırılması için tüm yasal değişiklikleri yapmış olup, buna ilişkin tüm adlî idarî denetim ve sivil izleme mekanizmalarını oluşturmuştur." dedi
 

HER TÜRLÜ EKONOMİK YAPTIRIMA KARŞI DİMDİK AYAKTAYIZ

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından ülkemizin büyük bir şahlanış yaşadığını ifade eden Yurdunuseven; "Hainlerin içerde ve dışarda oynadıkları bütün oyunları bozan,  istedikleri gibi sahada istedikleri rolleri üstlenmeyen Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yaptırımlar uygulayanlar bilmelidir ki, Türkiye artık oyunu kuran, oyuncuları belirleyen ülkedir. Bugüne kadar iyi niyeti suistimal edilen ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde çok başka bir dönemin kapısını aralamıştır. Yerli ve milli projelerimiz başta olmak üzere çizdiğimiz birçok yeni yol ile artık ülkemiz bambaşka bir şahlanış dönemine girmiştir" dedi.
 

EMİN ADIMLARLA GİTMEMİZE YARDIMCI OLACAK

"Koyduğumuz hedefler doğrultusunda ve Cumhur ittifakının Aziz Milletimizden aldığı güç ile görüşmelerini sürdürdüğümüz 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu önümüzdeki süreçte çok daha verimli kullanılarak, hedeflerimize emin adımlarla gitmemize yardımcı olacaktır. Ülkemiz ve Milletimiz için son derece önemli olan bütçe çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bütçemizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun" dedi