AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Türkiye Büyük millet meclisi'nin tatil olması ile birlikte 3 ay sürede 18 ilçenin tamamını, bazı ilçeleri bir kaç defa olmak üzere ve yaklaşık 150'den fazla köy ve beldeyi ziyaret etti. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

2023 öncesi saha çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatil olması ile birlikte 18 ilçenin tamamını, bazı ilçeleri bir kaç defa, köy, kasaba ve mahalleleri ziyaret etti.

On binlerce vatandaşa ulaşan milletvekili Yurdunuseven "99 yıllık parti olduğunu söyleyenler 72 yıldır milletin değerlerine karşı geldikleri için iktidara hasret yaşıyorlar" dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Türkiye Büyük millet meclisi'nin tatil olması ile birlikte 3 ay sürede 18 ilçenin tamamını, bazı ilçeleri bir kaç defa olmak üzere ve yaklaşık 150'den fazla köy ve beldeyi ziyaret etti. 

 "İlk evim ilk iş yerim projesi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ortaya çıkmıştır" 

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları tek tek dinleyen milletvekili Yurdunuseven yaptığı açıklamada "Sahadaki izlenimlerimize ve vatandaşlarımızın ifadelerine göre elhamdülillah Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güven ve teveccüh tamdır. Bu güven ve teveccüh inşallah 2023 seçimlerini taçlandıracak ve hizmetlerimize devam edeceğiz. İktidara geldiğimiz 2002 yılından bugüne kadar sahada bize gelen hangi talep varsa not aldık dikkate aldık. Kim ne dediyse kamu yararına ne varsa dikkatle dinledik ve gereği yapılmak üzere ya konunun muhatabı bakanlarımıza ya da bürokratlarımıza ilettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da birçok konuyu aktarma fırsatımız oldu. Bugün ülkemizde memnuniyetle karşılanan "ilk evim ilk iş yerim" projesi de sahadaki vatandaşlarımızın talepleri neticesinde ortaya çıkmıştır. Bu ve bunun gibi birçok projemiz çalışmamız vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yapılmıştır" dedi.

 "99 yıllık parti olduğunu söyleyenler 72 yıldır iktidara hasret yaşıyorlar" 

Yurdunuseven konuşmasında "Biz sahayı gezerek akıllarınca milletin gazını alanlardan, bağıra bağıra kameralara konuşup kameralara şov yapanlardan, hiçbir neticeye ulaşamayanlardan olmadık. Bugün sahaya inip çalıştığını iddia edenler, bizim sahada aldığımız bütün vatandaşlarımızın taleplerine karşı gelmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Her projemize bir bahane ile yaklaşıyor ve yaptırmamak için ya Anayasa Mahkemesine gidiyor ya da farklı yöntemleri deniyorlar. İşte bu yüzden bugün o 99 yaşında olduğunu söyleyenlerin partisi 72 yıldır iktidara hasret ve yıllardır Adnan Menderes'in idamının omuzlarındaki yükü ile kıyamete kadar iktidar yüzü göremeyecektir" ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Yurdunuseven'in Türkiye Büyük millet meclisi açılana kadar ziyaretlerine saha çalışmalarına devam edeceği öğrenildi