Milletvekili Taytak’tan Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk’a sert tepki

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, twitter adresinden, Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk’un, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Taytak, ''Garabet kararlarla, mesnetsiz açıklamalarla darbe şakşakçılığı yapan sen ve senin türevlerin bilmelidir ki, hepinizin silinip gideceği tarih sayfasında Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, milletimizin gönlünde altın harflerle yaşayacaktır'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sami Selçuk isimli Yargıtay eski başkanına sert tepki gösterdi. Taytak, “Darbe ve vesayet heveslisi, milli irade tanımaz Yargıtay eski başkanı Sami Selçuk isimli şahsın, darbe çağrısı yapan bir bildiriyi savunmasına şaşırmıyoruz. Türk devletinin adalet ile ilgili en önemli makamlarına gelmiş bu darbe sevdalısı şahısların yıllar boyunca Türk milletine değil de başka yapılara hizmet ettikleri de ortadadır. Kendisinin söylediği hiç bir şeyin milletimizin vicdanında yeri yoktur. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, Türk milletinin umudu, Türk devletinin milli refleksidir. Senin gibi bir şahıs ile ne fiziken, ne fikren yanyana gelmemiz zaten mümkün değildir. Garabet kararlarla, mesnetsiz açıklamalarla darbe şakşakçılığı yapan sen ve senin türevlerin bilmelidir ki, hepinizin silinip gideceği tarih sayfasında Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, milletimizin gönlünde altın harflerle yaşayacaktır”