Milletvekili Taytak’tan Genel Müdür Karahan’a hayırlı olsun ziyareti

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada



Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine atanan Eyyüp Karahan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Taytak ziyarette, ilimiz belediyelerin araç ve benzeri taleplerini de iletti.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine atanan Eyyüp Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çevre Yönetimi Genel Müdürünün belediyecilik üzerine çok tecrübeli bilgileri olduğunu ifade eden Taytak; “Çevre Yönetimi Genel Müdürü Sayın Eyyüp Karahan Beyin tecrübeleri, belediye başkanlarımız ve belediyelerimiz için çok faydalı olacaktır. Hizmetler daha hızlı ve etkin olacaktır. Genel Müdürü Eyyüp Karahan Beyi ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennilerimi ilettim. Afyonkarahisar’a yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk” diye ifade etti.

 

Genel Müdür Karahan’dan Milletvekili Taytak’a teşekkür

Ziyaretinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Genel Müdür Karahan, Afyonkarahisar belediyeleri ile ilgili yapılacak hizmetlerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirtti. Ziyaret sonunda Taytak, Karahan’a Afyon mermerinden yaptırdığı haşhaş motifli Türk Bayrağını da hediye etti.