Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, belediye başkan adaylarını ziyaret ederek tam destek verdi.

 

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle MHP’li belediye başkan adaylarını ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak, başkan adaylarının projelerine tam destek vererek yanında oluyor. Dinar, Dazkırı, Evciler, Sandıklı, Bolvadin belediyelerinin yanı sıra Tatarlı, Karacaören, Pazarağaç ve Işıklar beldelerini ziyaret eden Milletvekili Taytak, yerel seçimlerde MHP’nin zaferle ayrılacağını söyledi.

 

DİNAR’DA CUMHUR KAZANACAK

İlk olarak Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinin seçim koordinasyon merkezini İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı A.Timur Bayram, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan’la beraber ziyaret eden Milletvekili Taytak daha sonra Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olan Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’nın seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaparak Başkan adayı Sarı’ya başarılar diledi. Taytak, MHP’nin helal oylarını alarak başka bir partiye geçen belediye başkanına gereken cevabı Dinar halkının, Cumhur İttifakı adayı Nihat Sarı’yı başkan seçerek vereceklerini söyledi.

 

EVCİLER VE DAZKIRI’DA ZAFER CUMHURUN

Evciler ve Dazkırı’da Cumhur İttifakı’na destek vererek başkan adayı çıkartmadıklarını söyleyen Milletvekili Mehmet Taytak ,Dazkırı ve Evciler’de Cumhur İttifakı’nın seçim ofislerini ziyaret etti. Taytak, “Evciler ve Dazkırı belediyelerinde MHP olarak aday çıkartmadık. Bu iki belediyemizde Cumhur İttifakı adaylarımızı destekleyeceğiz. Görünen o ki Evciler ve Dazkırı şimdiden kararını vermiş. Hayırlı olsun diyelim” diye konuştu. Başkan adaylarını ziyaretlerine devam eden Milletvekili Taytak, son olarak Sandıklı, Bolvadin, Çay, Karacaören, Pazarağaç ve Işıklar beldesini ziyaret ederek başkan adaylarına destek verdi.