Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret ederek Afyon mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağını hediye etti.

Gözden kaçırmayın

Karataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğizKarataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret ederek Afyon mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağını hediye etti.

Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde arda kalan zamanlarda il genelinde bir dizi ziyaretlere bulunan MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'i ziyaret etti. Milletvekili Taytak, Başkan Mühsürler ile ilimizin hayvancılık sektörü konusunda istişare de bulundu. Afyonkarahisar’ın başlıca gelir kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar'da hayvancılığın gelişmesi noktasında önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade etti. İlimize hayvan kontrol ve dinlendirme istasyonu kurulması noktasında çalışmalar başlattıklarını ifade eden Milletvekili Taytak, "Geçtiğimiz aylarda mecliste ilimize hayvan giriş kontrol noktasının kurulmasıyla ilgili talepte bulunduk. Afyonkarahisar’da kurulacak olan kontrol noktası ile ilimiz hayvancılık sektörüne ve istihdamına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Bu projeyle Ege bölgesi ve Çanakkale'ye, ilimiz üzerinden İstanbul’a ve Trakya bölgesine gerçekleştirilecek olan hayvan nakillerinin daha güvenli olması yönüyle de önemlidir. İlimiz konum itibari ile Ege’nin giriş noktası olarak, avantajlı bir yerdedir. Afyonkarahisar’a kurulacak bir kontrol noktası ilimiz hayvancılık sektörüne katkı sağlamasının ötesinde, sunacağı istihdam imkânı yönüyle de tarafımızca değerli görülmektedir” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Milletvekili Taytak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Taytak'ın hayvancılık sektöründe yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Mühsürler, Afyonkarahisar'da hayvancılığın gelişmesi noktasında verdiği özverili çalışmalarından dolayı Milletvekili Taytak'a teşekkür etti. Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Başkan Mühsürler’e Afyyon mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağını hediye etti.