Milletvekili Burcu Köksal, geçtiğimiz gün Irak'ın kuzeyinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hakan Köroğlu'nun ailesini yalnız bırakmadı.

Şehadet haberinin şehit ailesine verilmesinden itibaren, şehidin toprağa verilmesine kadar şehidin annesini yalnız bırakmayan Milletvekili Köksal, şehidin annesini ve akrabalarını teskin etmeye çalıştı.

Kocatepe Gazetesinden Sezer Küçükkurt'a konuşan bir gazi “Abi, gördün mü bak… Hepinizin eleştirdiği Burcu Vekil, şehit ailesinin kapısından kalkmadı gün boyunca. Allah razı olsun, Paşamız, komutanlarımız, Vali Yardımcılarımız, kurum görevlilerimiz hepsi oradaydı. Devlet’in eksikliğini hissettirmediler ama, vekillerden bir tek Burcu hanım şehit ailesinin yanındaydı ilk gün. Ondan sonra bu kadın neden bu kadar seviliyor diye soruyorsunuz. Memleketin diğer vekilleri neredeydiler 2 gündür? Biri il dışında, biri yurt dışında, biri şehirde parti çalışmalarında… Bir diğeri Ankara’da, bir başkası masa organizasyonunda… Yarın protokol töreninde hepsi saf saf dizilecekler. Ama acıyı tazeyken paylaşan bir tane milletvekili vardı orada, o da Burcu Köksal vekil. Şehit ailesinin acısı sosyal medya mesajları ile hafiflemiyor ne yazık ki…” dedi.