Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Afyon Dinar İlçe Örgütü, Çölovasında halkın sorunlarını dinledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Afyon Dinar İlçe Örgütü, Çölovasında halkın sorunlarını dinledi.
 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Afyon Dinar ilçe örgütü ile beraber Çölovası bölgesinde idi, heyet önce Haydarlı Kasabasında daha sonra Bağcılar Köyünde halk ile buluşularak incelemelerde bulundu.

Milletvekili Burcu Köksal, ziyaret sırasında ‘Dinar Haydarlı Kasabasındayız. CHP Dinar ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte vatandaşlarla Haydarlı Devlet Hastanesi ile ilgili görüştük. Devlet Hastanesinden halk memnun hatta hastaneye yatırımın artırılmasını istiyorlar. Belediyenin hastaneyi maliye bakanlığına devretmesini istemiyorlar. Hastanenin sağlık bakanlığına devredilerek etkin bir şekilde hizmete devam etmesini istiyorlar." dedi.

Heyet daha sonra Dinar Bağcılar Köyüne geçti. Milletvekili Köksal, burada "Dinar Bağcılar köyündeyiz. Dinar ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte vatandaşları dinledik. Bağcılar köyünde ciddi bir su sıkıntısı yaşanıyor. Vatandaş günde birkaç saat akan su ile idare etmek zorunda bırakılıyor. Acilen çözüm bekliyor. Kabristan kaza sonucu yıkılmış ödeneksizlikten ne kabirler ne de duvar yapılamamış" dedi. (Dinar Gündem)