Ziyaretler sonrası yazılı bir açıklama yayınlayan Yurdunuseven;

"Sağlık Bakanlığımız ve hükümet yetkililerimizin yoğun çalışması neticesinde koronavirüse karşı dünyanın en hızlı aşılama programını yürüterek salgından kurtulmanın eşiğine geldik. Buna istinaden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde belirlediğimiz yeni kademeli normalleşme programıyla artık bizlerde teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla daha da fazla zaman gayreti içerisindeyiz. Birçok yatırımla donattığımız İscehisar ve Bolvadin'de teşkilat mensuplarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızla bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte 2023 hedeflerine doğru omuz omuza yine hep beraber yürüyeceğiz inşallah." dedi.

Bölgenin En Donanımlı Hastanesi İscehisar'da
Yapımı tamamlanan kapalı spor salonu, İscehisar Halk Eğitim Merkezi ve Karamehmet Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulunan Yurdunuseven; "Afyonkarahisar'ımız ve tüm ilçeleri dünyaya örnek olacak işler çıkarıyor. Neredeyse tüm ilçelerimizde olan Kadın Kültür Evlerimiz ve Halk Eğitim Merkezlerimiz çok başarılı işler çıkararak il ve ilçelerimize dolayısıyla ülkemize katkı sağlıyor."dedi

İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi'nin donanımına özellikle vurgu yapan Yurdunuseven; "İscehisar Devlet Hastanemiz İscehisar'ımıza çok yakıştı. Burası birçok büyükşehirin ilçelerinde bulunmayan teknolojik donanıma sahip bir hastane. Bölgenin en donanımlı hastanesi diyebiliriz. Yapımı tamamlanan ve teslimatı yapılacak olan Kapalı Spor Salonumuz da harika oldu. Vatandaşlarımızın hiçbir eksiğinin olmasını başta bizler istemeyiz." dedi.

Girmediğimiz Sokak Yok
İscehisar ve Bolvadin'in köylerini de ziyaret eden Yurdunuseven; "Birileri gibi sadece mesai saatleri içinde kameralara poz vermek için gezmiyoruz.Bizim bu şehirde girmediğimiz sokak, cadde, mahalle yok. Bize bu ithamlarında bulunanlar sıcak yataklarında yatarken biz vatandaşlarımızla beraber bu şehre nasıl bir adım daha attırırız gayesiyle çalışıyoruz."dedi.

Programları sonrası yeni Afyonkarahisar Barosu binasına da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yurdunuseven; "Afyonkarahisar Baro Başkanımız Turgay Şahin, yönetim ve üyelerimizin gayretiyle baro binamız şehrimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Emeği olan başta Baro Başkanımız Turgay Şahin olmak üzere herkese yürekten teşekkür ediyorum."dedi.

Pazarda ve çarşıda esnaf ziyareti de yapan Yurdunuseven; "Dünya covid-19 salgını ile çok büyük bir çıkmaza girdi.Hamdolsun hem sağlık açısından hem de ekonomik açıdan yine ilkleri başararak bu cenderenin içinden kurtulduk diyebiliriz. Bu süreçten en çok etkilenen esnaflarımızında destek paketleriyle yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz. Esnaflarımız ülkemiz ekonomisinin bel kemiğidir."dedi.

Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimiz Bize Emanet
2017 Yılında Hakkari/Yüksekova'da şehit olan Abdil Kılınç'ın babasını ve Gazi Yusuf Yayla ile Emin Aslan'ı baba ocağında ziyaret eden Yurdunuseven; "Güzel ülkemizin her toprağından olduğu gibi Afyonkarahisar'ımızdan da sayısız şehit ve gazimiz var. Allah onlardan ebeden razı olsun. Şehit ve gazilerimiz bu vatanın tartışılamaz en önemli değerlerindendir. Geçtiğimiz günlerde büyük kahramanlık örneği gösteren Yusuf evladımız hepimizi çok duygulandırdı.  Bizler şehitlerimizin emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi her zaman el üstünde tutmaya söz verdik. Şehitlerimizin ruhları şâd olsun." dedi.

Afyonkarahisar Barosu'nun Yeni Binası Hayırlı Olsun
Yapımı tamamlanan Afyonkarahisar Baro binasında da incelemelerde bulunan Yurdunuseven; "Baromuzun yeni binası Afyonkarahisar'ımıza çok yakıştı. Yapımında emeği geçen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah." dedi.